Momenten van inzicht

 2019kenjezelf

Zelfkennis

Herken je dit gevoel? Een gedachte waardoor er een puzzelstukje op de goede plek terecht komt. Waardoor je ineens weer wat meer van jezelf en de wereld begrijpt. Het gevoel dat het kwartje valt? Dit is een moment van inzicht.
Wat houdt me bezig, bewust of onbewust. Zijn het gedachten die gevoelens veroorzaken of gevoelens die gedachten veroorzaken? Het is fijn jezelf leren kennen, patronen los kunnen laten en in je kracht mogen staan.

Zelfonderzoek

In een klein groepje van maximaal 5 deelnemers ga je kijken wat er in je leeft en geef ik je aanzet tot verder zelfonderzoek om de kracht in jezelf te ontdekken.
Op een speelse en creatieve manier, o.a. schilderen, tekenen, schrijven, en ook bewegingen uit de Tai Chi komen een keer aan bod.
Met respect delen we onze ervaringen die boven mogen komen.2019KittyNijs1

Docente

Mijn naam is Kitty Nijs. Ik ben intuïtief coach en begeleidt mensen die de intentie hebben bewuster in het leven te willen staan. Na de coachopleiding heb ik 3 jaar Jungiaanse psychologie gevolgd in Nijmegen en onlangs aan de Alba-academie in Veldhoven “coachen met creatieve vaardigheden” afgerond.

Wanneer:      Bij voldoende aanmeldingen start de workshop

Aanmelden:  Meld je aan bij een van onze medewerkers

Kosten:          Euro 24,= totaal voor 4 bijeenkomsten

Aanmelden:  Toon Hermans Huis - Nieuwstraat 41A – 5911 JS Venlo

T:                      077 - 321 1433

E:                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.