Meditatieve dansexpressie

 

 dancing 156041 1280

  

Start nieuwe dansgroep

Bij voldoende deelname (minimaal 4 personen) start Kirsten Stockbauer een tweede dansgroep.  Voelt het bevrijdend om met dans en beweging bezig te zijn? Wil je graag weten of meditatieve dansexpressie iets voor je is? Het is mogelijk om een keer te komen proefdansen.


Meditatieve dansexpressie

Dit is een dans en bewegingsvorm waarin je uitgenodigd wordt om datgene wat zich binnen in jou beweegt naar buiten te brengen. Je lichaam weet precies welke bewegingen het wil en kan maken. We oefenen samen om deze natuurlijke bewegingen weer te leren volgen en vertrouwen.

Het is mogelijk om de dans zittend en/of liggend te doen en tussendoor te rusten.

Inzicht in jezelf                

Deze vorm van bewegen zorgt voor meer ontspanning in je lichaam.

Door de bewegingen en de muziek kunnen je emoties voelbaar worden en mogen ze in een veilige groep tot uiting komen. Dit zorgt voor steeds meer inzicht in jezelf ,en je eigen proces. Mede hierdoor gaat je zelfliefde steeds meer groeien.

kirsten2019

Docente

Kirsten werkt onder meer als emotiewerker en transpersoonlijk therapeut in opleiding binnen Spirare en begeleidt verschillende dansgroepen. Ze heeft ook ruime ervaring op het gebied van stembevrijding.

Kirsten: “Mijn rol tijdens de dans is dat ik de groep voortdurend uitnodig om een volgende beweging te maken en daar met hun aandacht bij te zijn. Ik ondersteun de danser in het proces om meer vertrouwen te krijgen, in het feit dat het lichaam (ook met moeheid, pijn, ongemak)  precies weet welke beweging het wil en kan maken.”

 

Wanneer:                    Maandag eenmaal per twee weken van 11:15 tot 12:45 uur

Datum:                        Bij voldoende deelname wordt deze groep gestart

Locatie:                      Werkkamer Toon Hermans Huis

Bijzonderheden:         Proefles mogelijk

Kosten:                       Euro 8,- incl. kopje koffie/thee.

Aanmelden:                Toon Hermans Huis - Nieuwstraat 41A – 5911 JS Venlo

T:                                077-3211433

E:                                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.