Pro Vita - Reuver

 2019 05 08 Pro vita Reuver

Wegwijzer

De Toon Hermans Huizen Roermond en Noord-Limburg zijn ontmoetingsplekken en een wegwijzer voor iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft of heeft gehad.
Op verschillende manieren dragen zij bij aan een betere kwaliteit van leven. Een leven mét, maar ook een leven ná kanker. Zij bieden een luisterend oor en een diversiteit aan activiteiten. Het doel van het Toon Hermans Huis is om zo laagdrempelig mogelijk, de kans en ruimte te bieden, voor een gesprek of informatie. Dit geldt uiteraard ook voor partners, broer, zus, collega, vriend(in).

 

Mooie samenwerking2019 05 08 Pro Vita

De Toon Hermans Huizen Roermond en Noord-Limburg hebben de handen in elkaar geslagen in het realiseren van een informatiepunt in het centrum voor gezondheidszorg Pro Vita in Reuver. Vanaf 8 mei zijn onze gastvrouwen en gastheren hier elke 2de en 4de woensdagmorgen van 10.00 – 12.00 uur aanwezig. Je kunt er terecht voor algemene informatie maar ook voor een gesprek of een kopje koffie. Je kunt zonder afspraak binnenlopen.

Gastvrouw

Je wordt welkom geheten door een van de gastvrouwen of gastheren van het Toon Hermans Huis Roermond of Noord-Limburg.
Ben je niet in de gelegenheid om op de 2e of 4e woensdagmorgen van de maand naar Pro Vita in Reuver te komen, en heb je wel behoefte aan informatie of een gesprek neem dan contact op met Jeanne van der Velden.

Locatie:         Gezondheidscentrum Pro vita

Adres:            Broeklaan 4 - Reuver

Wanneer:       2de en 4de woensdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur

Contact:         Jeanne van der Velden

T:                     06 52431000