Steyler Hoeskamer

2019 01 Steyle hoeskamer

Drempel
Kanker heeft een grote impact op je leven, maar ook op het leven van je naasten. Dan is het fijn dat er mensen zijn die even een stukje met je meelopen, luisteren naar jouw verhaal en er voor je zijn. Het blijkt dat veel mensen de weg naar het Toon Hermans Huis in Venlo nog niet weten te vinden. Het doel van het Toon Hermans Huis is om zo laagdrempelig mogelijk, mensen die kanker hebben of hebben gehad, de kans en ruimte te bieden, voor een gesprek of informatie. Dit geldt uiteraard ook voor partners, broer, zus, collega, vriend(in).

Nieuwe visie

Na bijna 20 jaar aan de weg timmeren is het goed om weer eens stil te staan bij ons werk en de inhoud hiervan. De tijd vraagt soms ook om andere invullingen te geven. Een van onze speerpunten is om voor onze gasten de drempel te verlagen.
Daarom zijn we vanaf 1 januari 2019 gestart met een inloopspreekuur in de Steyler Hoeskamer, gelegen in zaal Vriendenkring, te Steyl. Deze Hoeskamer is onderdeel van de Wijkraad Steyl. Dit inloopspreekuur voor mensen die met kanker geconfronteerd zijn, vindt plaats op de 1e en 3e maandag van de maand van 14.00-16.00 uur

GastvrouwJeanneVdVelden

Mijn naam is Jeanne van der Velden en 18 jaar werkzaam voor het Toon Hermans huis in Venlo. Naast de functie van gastvrouw heb ik verschillende werkzaamheden verricht voor het Toon Hermans Huis. Het organiseren van lezingen en (P.R)-activiteiten, voorlichting gegeven, en het leiden van gespreksgroepen voor mensen met kanker, partners en nabestaanden.
Ben je niet in de gelegenheid om op de 1e of 3e maandag van de maand naar de Steyler Hoeskamer te komen en heb je wel behoefte aan informatie of een gesprek mag je contact met mij opnemen.

Locatie:         Steyler Hoeskamer - Café-Zaal Vriendenkring

Adres:            Arnoldus Janssenstraat 64 - Steyl.

Wanneer:       iedere 1e en 3e maandag van de maand van 14.00 – 16.00 uur

Contact:         Jeanne van der Velden

T:                     06 52431000
Web Analytics