Reflexmassage

Een reflexmassage is een massage die gegeven kan worden op de voeten, 2020 10 15 Reflexmassage Hermien1onderbenen, handen, hoofd en/of rug. Reflexmassages hebben een zeer rustgevende en diep ontspannende werking in en op het lichaam. Het is een heel oude vorm van massage, waarvan het ontstaan in China en India ligt.

Onder andere voetreflexologie heeft een sterk ontspannend vermogen op lichaam en geest. Dit komt omdat reflexologie het zelf genezend vermogen van het lichaam ondersteunt en de doorstroming van bloed, lymfe en energie verbetert. Hierdoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd naar organen en weefsels en afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor hebben (voet)reflexologie massages een vitaliserend en opbouwend effect op het lichaam.

Therapeute2020 10 15 Hermien Steegh
Mijn naam is Hermien Steegh van Aarssen. In 2017 ben ik gestart met de opleiding VoetreflexPlus Therapeut. Na drie jaar college volgen, tentamens maken, een scriptie schrijven en ontzettend veel oefenen ben ik in 2020 afgestudeerd als VoetreflexPlus Therapeut. Ik heb een praktijk aan huis, waar ik sinds 2018 behandelingen uitvoer. Mijn praktijk is gelegen in Belfeld.

Datum/Tijdstip: 1 maal per vier weken op dinsdag
Kosten:                €12,- per behandeling incl. thee of water
Aanmelden:        Toon Hermans Huis - Nieuwstraat 41A - 5911 JS Venlo
T:                        077-3211433
E:                        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.