Voet- en onderbeenmassage

2019 03 27 Voet en onderbeenmassage

Ontspanning

Tijdens de ontspannen behandeling worden, door gebruik te maken van verwarmde olie, de voeten, onderbenen en knieën gemasseerd. Een fijne manier om ontspanning te ervaren niet alleen in de voeten en onderbenen, maar in het gehele lichaam.
De energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd, hierdoor worden de  afvalstoffen makkelijker afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen.

In de massage wordt gebruik gemaakt van de Westerse en Chinese massagetechniek.
Dit betekent dat niet alleen de zones op de voeten worden gemasseerd maar ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën. Wil je een behandeling ervaren, geef jezelf dit dan als cadeautje, je bent van harte welkom.

Docente2019 03 30 Carla

Mijn naam is Carla Volleberg-Doesborg. Na vele wegen bewandeld te hebben ben ik in aanraking gekomen met alternatieve geneeswijzen. Mijn interesse was gewekt en dit heeft er mede voor gezorgd dat ik mensen wilde gaan helpen. Om hiermee op een verantwoorde manier om te gaan ben ik opleidingen, cursussen en workshops gaan volgen. De opleiding tot energetisch natuurgeneeskundig therapeut heb ik gevolgd aan de academie voor Energetische Natuurgeneeswijzen in Merkelbeek. De opleiding tot voetreflex Plus-therapeut heb ik gevolgd bij Total Health. Ik heb een eigen praktijk in Belfeld.

Datum/Tijdstip:        Dinsdagmiddag om de twee weken.

Locatie                 Wellnessruimte

Kosten:                    Euro 12.= per behandeling incl. thee of water

Aanmelden:            Toon Hermans Huis -  Nieuwstraat 41A - 5911 JS Venlo

T:                             077-3211433

E:                              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.