Café Toon Doodgewoon


logo NPZ nieuw 2014


Als je niet meer beter wordt….

Palliatieve zorg is zorg voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Daarbij is veel aandacht voor de kwaliteit van leven. Zorgverleners zorgen er bijvoorbeeld voor dat je zo min mogelijk last hebt van klachten. Maar het gaat niet alleen om lichamelijke klachten. De zorgverleners staan ook stil bij jouw gevoelens en gedachten. Ze helpen je om het leven af te ronden. Ook is er steun voor je naasten.

Samenwerking

Het Netwerk Palliatieve Zorg voor Noord-Limburg organiseert, in samenwerking met het Toon Hermans Huis Noord-Limburg, 3x per jaar een informatieavond waarin diverse onderwerpen van de palliatieve zorg nader worden toegelicht. Café Toon Doodgewoon is een trefpunt waar lotgenoten en hun partners, familieleden en vrienden elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen sfeer. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Lezing
Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee, waarna een centra2019 04 04.2 Cafe Toon Doodgewoonle lezing plaatsvindt. Aansluitend is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Sommige bezoekers willen graag hun persoonlijke ervaringen en gevoelens delen terwijl anderen liever luisteren en anoniem blijven. Alles is mogelijk en er zijn altijd voldoende vrijwilligers aanwezig voor een persoonlijk gesprek. Zij luisteren, kunnen indien gewenst informatie en advies geven of doorverwijzen. Ook is er een goed gevulde informatietafel aanwezig.

Praktische informatie

Het programma duurt ongeveer twee uur. De avonden vinden plaats in het Toon Hermans Huis in Venlo tenzij anders vermeld op de flyer. Bij ‘Agenda’ vind je informatie over de geplande avonden. Voor meer informatie over Café Toon Doodgewoon of voor overige informatie over palliatieve zorg, kun je terecht bij de coördinator van het netwerk palliatieve zorg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 – 30 02 03 38. Tevens kun je op de website van het netwerk terecht voor algemene informatie over palliatieve zorg www.palliatievezorglimburg.nl .