GESPREKSGROEP VOOR MENSEN

WAARVAN DE PARTNER AAN KANKER IS OVERLEDEN

 

IS JE PARTNER OVERLEDEN AAN KANKER?


WIL JE ER OVER PRATEN MET EEN BETROKKEN BUITENSTAANDER?

 

In het voor- en najaar van elk kalenderjaar organiseert het Toon Hermans Huis Venlo, open huis voor iedereen die met kanker te maken heeft, een aantal bijeenkomsten voor mensen wiens partner aan kanker is overleden. Graag nodigen wij hiervoor alle belangstellenden uit! Ook dit doen we samen!

Het overlijden van je partner is een gebeurtenis die diep ingrijpt in je leven. Als je partner overlijdt aan kanker is hier vaak al een intensieve tijd aan vooraf gegaan, met behandelingen, zorgen en verdriet. Na het overlijden moet je een nieuw evenwicht in je leven zien te vinden. Dit kost veel energie en vraagt om doorzettingsvermogen. Wij willen nabestaanden de mogelijkheid bieden om elkaar te helpen met het verwerken van het verlies van hun partner. Heb jij behoefte aan een luisterend oor, een veilige plek om samen te huilen of misschien wel te lachen, waar de mensen begrijpen wat er in jou omgaat, kom dan naar het Toon Hermans Huis Venlo!                                                

Er is geen maat voor een rouwproces, onze ervaring is dat het pas zinvol is om aan deze groep deel te nemen als het verlies minimaal ??? maanden oud is.  

Het Toon Hermans Huis Venlo organiseert elk voor- en najaar zes bijeenkomsten speciaal voor mensen waarvan de partner aan kanker is overleden. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte om ervaringen te delen met lotgenoten, informatie en tips uit te wisselen over hoe om te gaan met emoties, klachten en problemen.

 

De bijeenkomsten vinden 1 keer per 2 weken plaats in de middaguren.

Wees welkom!

Neem voor meer informatie of als je je wilt aanmelden contact op met het Toon Hermans Huis Venlo. Dit kan door bij ons binnen te lopen tijdens kantooruren, telefonisch of door middel van het sturen van een email.

Toon Hermans Huis Venlo
Nieuwstraat 41a
5911 JS Venlo
telefoon 077-3211433
e-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website www.toonhermanshuisvenlo.nl

Who's Online

We hebben 224 gasten en geen leden online

GTranslate

enfrdeitptrues