GESPREKSGROEP VOOR PARTNERS

 

 HEEFT JE PARTNER KANKER?

WIL JE ER OVER PRATEN MET EEN BETROKKEN BUITENSTAANDER?

 

Twee keer per jaar organiseert het Toon Hermans Huis Venlo, open huis voor iedereen die met kanker te maken heeft, een aantal bijeenkomsten voor partners van een kankerpatiënt. Graag nodigen wij hiervoor alle belangstellenden uit! Ook dit doen we samen!

Als bij je partner de diagnose kanker gesteld wordt, komt jullie relatie onder druk te staan. Je hebt samen je zorgen, angsten en onzekerheden. Je partner wordt behandeld en ontvangt alle zorg en aandacht. Jij staat hierbij aan de zijlijn.

Heb jij behoefte aan een luisterend oor, een veilige plek om te kunnen huilen of misschien wel te lachen zonder je partner hiermee te belasten, waar de mensen begrijpen wat er in jou omgaat, kom dan naar het Toon Hermans Huis Venlo!

Het Toon Hermans Huis Venlo organiseert elk voor- en najaar zes bijeenkomsten speciaal voor de partners van kankerpatiënten. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte om ervaringen te delen, informatie en tips uit te wisselen en de invloed van kanker op jullie relatie te bespreken.

 De bijeenkomsten vinden 1 keer per 2 weken plaats in de middaguren.

 Wees welkom!

Neem voor meer informatie of als je je wilt aanmelden contact op met het Toon Hermans Huis Venlo. Dit kan door bij ons binnen te lopen tijdens kantooruren, telefonisch of door middel van het sturen van een e-mail.

 

Toon Hermans Huis Venlo
Nieuwstraat 41a
5911 JS Venlo
telefoon 077-3211433
e-mail   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website www.toonhermanshuisvenlo.nl

 

 

 

Who's Online

We hebben 256 gasten en geen leden online

GTranslate

enfrdeitptrues