Wellness behandelingen in het Toon Hermans Huis

 

Waarom wellness binnen het THH?

U als gast heeft de stap genomen om uw verhaal, belevenissen en gevoelens te delen met de gastvrouwen/-heren. Samen zullen jullie bekijken wat uw behoefte is om weer een stap verder te komen.

In perioden van onzekerheid, onderzoeken en gemis is de spanning vaak groter dan de ontspanning. Dit beseffen wij maar al te goed. Dit is de reden dat we binnen het THH ook massages aanbieden om tot die ontspanning te kunnen komen.

 

Ik zal mij even aan U voorstellen,

Mijn naam is Wilma Simons-Adriaanse. Mijn achtergrond is verpleegkundige, pedicure en voetreflextherapeute. Thuis heb ik een praktijk voor pedicure en voetreflex.  innen het THH-Venlo ben ik eens in de 14 dagen op donderdag aanwezig om onze gasten een heerlijke voetmassage, rug massage, hoofd-/nek-/schoudermassage te geven. Dit begeleidt door zachte rustgevende muziek in een sfeervolle kamer.

Na de massage is er nog tijd voor en praatje en een kopje thee/water.

 

Heeft u behoefte aan ontspanning, geef het aan bij een van de gastvrouwen/-heren. Zij kunnen u dan inschrijven voor een datum die u schikt.

De kosten voor een massage zijn € 12,- /uur.

 Ik verheug mij erop om met u kennis te mogen maken.

We zullen mooie bijzondere ontmoetingen beleven.

 

Vriendelijke groet,              

 

Wilma Simons-Adriaanse

 

 

Verdere info of inschrijven voor een afspraak kan ook telefonisch

077-3211433 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.