Donaties en giften

2019 04 08 Donaties en giften

Financiering

Het Toon Hermans Huis Venlo (THHV) is grotendeels afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Om onze gasten een luisterend oor te kunnen bieden en een veilige plek om hun verhaal te vertellen is het belangrijk dat wij dit prachtige werk kunnen voortzetten. Daarom blijft geld nodig en vragen wij u vriendelijk om mee te helpen aan deze bijzondere en  belangrijke voorziening voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden!

Meer inlichtingen

Wil je meer weten over hoe je ons financieel kunt ondersteunen kijk dan eens op deze website onder ‘Schenken en nalaten’. Om te bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn, kun je contact opnemen met Toon Hermans Huis Venlo. Wij staan je graag te woord.

T: 077-3211433 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw steun

U kunt het Toon Hermans Huis Venlo financieel ondersteunen door uw donatie te storten op rekeningnummer NL 53 RABO 0179995405 t.n.v. Stichting Toon Hermans Huis Venlo te Venlo. Het Toon Hermans Huis Venlo heeft de ANBI-status bij de belastingdienst

Web Analytics