Gastvrouw/Gastheer

  

 THHV nieuw

 

Gastheer/Gastvrouw

Het inloophuis Toon Hermans Huis is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Onze gasten worden ontvangen door onze vrijwilligers in de rol van gastheer en gastvrouw. Naast de ontvangst van de gasten geven zij hen ook, in voorkomende gevallen de nodige ondersteuning en verstrekken zij hen informatie.

Vrijwilliger

Als vrijwilliger zijn we terdege opgeleid, zodat we onze verantwoordelijke taak naar behoren kunnen uitvoeren. Intervisie en bijscholingen moeten er voor zorgen, dat wij onze werkzaamheden naar behoren kunnen blijven uitvoeren. We bieden je vrijwilligerswerk in een informele en collegiale sfeer. En mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via intervisie, verdiepende trainingen en teambuildingsdagen. Afspraken over taken en werktijden worden vastgelegd in een vrijwilligerscontract.

Profiel

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken?

  • Ben jij degene die de begeleiding van onze activiteiten kan komen versterken?
  • Sta jij in een gesprek van mens tot mens open voor de gevoelens van onze gasten?
  • Beschik je over een luisterend oor?
  • Kun jij meevoelen in de vaak moeilijke situaties van onze gasten?
  • Heb jij respect en begrip voor de gevoelens van de ander?
  • Werk je graag in een enthousiast team betrokken gastvrouwen en gastheren?
  • Ben jij bereid om je minimaal 1 dagdeel per week voor onze gasten in te zetten?

Ben je geïnteresseerd of wil je nog wat meer informatie? Informeer vrijblijvend of er een plekje vrij is voor een gastvrouw of gastheer. Misschien ben jij wel onze volgende collega? Je kunt op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bellen op 077 321 1433 en vraag naar onze coördinator Marly. Stuur je liever een email? Dat kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnenlopen mag ook, we staan je graag te woord.

Nadere informatie over onze activiteiten vindt u op deze website of op onze FB-pagina https://www.facebook.com/toonhermanshuisvenlo/