Wellness behandelingen

Wellness01

Ontspanning

 In perioden van onzekerheid, onderzoeken en gemis is de spanning vaak groter dan de ontspanning. Dit beseffen we maar al te goed. Dit is de reden dat we binnen het THH ook massages aanbieden om tot die ontspanning te kunnen komen. De massage wordt begeleid door zachte rustgevende muziek in een sfeervolle kamer.

Massage

Als gast heb je de stap genomen om je verhaal, belevenissen en gevoelens te delen met de gastvrouwen/-heren. Samen zullen jullie bekijken wat de behoefte is om weer een stap verder te komen. Als je behoefte hebt aan ontspanning is de wellness behandeling misschien iets voor jou. Tijdens de eerste afspraak zal iets meer tijd besteed worden aan een kennismakingsgesprek en uitleg over de massage. Na de massage is er nog tijd voor en praatje en een kopje thee/water.

Dit zeggen onze gasten:

Ontspanning, mijn hoofd is leeg, tinteling door mijn hele lichaam en rust

DocenteWilmaSimons

Mijn naam is Wilma Simons-Adriaanse. Mijn achtergrond is verpleegkundige, pedicure en voetreflextherapeute. Thuis heb ik een praktijk voor pedicure en voetreflex. In het THH-Venlo ben ik eens in de 14 dagen op donderdag aanwezig om onze gasten een heerlijke voetmassage, rug massage, hoofd-/nek-/schoudermassage te geven. Ik verheug mij op bijzondere ontmoetingen en om kennis met u te mogen maken.

Datum/Tijdstip:     Donderdagmorgen om de twee weken.

Locatie:                   Wellnessruimte

Kosten:                    Euro 12.= per behandeling incl. thee of water

Aanmelden:             Toon Hermans Huis -  Nieuwstraat 41A - 5911 JS Venlo

T:                             077-3211433

E:                             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web Analytics